4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Superiore, Cascina Mucci, 2005, 14% (Piemonte, Italien) L B0306

Kvalitet-pris: OK
169,00 (165,00 v. 6 fl., 159,00 v. 12 fl.) hos Piemonte Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget lækker vin, en eminent demonstration af alle dyderne i en moderne Barbera vin.

Duft med bl.a. frugt, fløde og kakao. Smag af modne kirsebær og et markant fadbidrag med vanilje, lidt fløde, chokolade, karamel og et strejf mokka. Rank, markeret og flot syre, der forsyner med høj grad af friskhed, der balancerer både den modne frugt og det sødlige fadpræg.

Aktuelt er smagen fra fadene lidt i overkanten, og typisk for en ret ung Barbera af denne type er frugt og fad endnu ikke smeltet helt sammen. Så vi tror, at vinen vil blive endnu bedre og fremstå endnu mere helstøbt, når den lige har fået lidt mere alder. Nogle gange kan et halvt år være nok.

Juli 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.