Kvalitet-pris: OK
119,00 hos La Rocca

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig ikke-fadlagret Barbera.

Duften lægger enormt flot ud, og hvis man ikke lige ved det, så kunne man kraftigt forledes til at tro, at vinen er fadlagret. Duften dæmper sig noget med luftning og bliver mere "almindelig".

Vinen er fyldigt bærsmagende, meget lækker med en afvæbnende sødme. Der er også - noget usædvanligt for ikke-fadlagret Barbera - lidt rustikke tanniner, som klæder vinen vældigt. Kunne den bruge en anelse mere friskhed? - i givet fald også usædvanligt for en Barbera.

Glas: Zalto universal.

Se billeder fra Podere Ruggeri Corsini

August 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.