4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Paolina, Ca' del Baio, 2017, 15% (Piemonte, Italien) L 5817

Kvalitet-pris: OK
139,00 hos Vinoble Horsens

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Normalt synes vi, at Barbera er sjovest, hvis den har fået et ordentligt skud barriques. Og vi finder mestendels ikke-fadlagret Barbera kedelig.

Denne vin, der er lagret 10 måneder på store fade af slavonsk eg, synes vi rigtig godt om. Den er relativt enkel, har pæn frugt og god friskhed. Den er ok at drikke alene men er endnu bedre sammen med mad. På trods af den høje alkoholprocent er vinen hverken tung eller kvabset.

Glas: Zalto hvidvin.

April 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.