3 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Olivero, 2004, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
72,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God ikke-fadlagret Barbera med mørk, frisk, enkel og tør frugt.

Både farve og smag er mørk og tæt, god smagskoncentration. Smagstypen er syrlige kirsebær med et touch af letbitre kirsebærsten i eftersmagen, der holder ganske længe. Vinen har god smagskoncentration og fremstår slank og trods de 14% alkohol helt uden alkoholiske tendenser.

Vi er kun i begrænset omfang beundrere af ikke-fadlagret Barbera, idet vi synes at Barbera uden fadpræg tenderer mod at være vel enkel i sit udtryk. Hvis man imidlertid er fan af typen, vil man givetvis opleve at denne vin er en rigtig god repræsentant.

Vinen præsenterer sine dyder bedst let afkølet.

Januar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.