4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, LaBeRCHiaLLa, Olek Bondonio, 2021, 13,5% (Piemonte, Italien) L9/22

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
200,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Vinens udprægede fokus er på lækker, saftig og frisk bær-frugt, især hindbær. Slank og tør. En smule tannin mærkes; kanterne er lidt rå.

Vi har en del helt forskelligartede oplysninger om fadlagringen, lige fra små fade over kortvarig lagring på store fade til 24 måneders lagring på store fade. Vinen har ingen antydning af fadsmag, og andre fadpåvirkninger forekommer os svage, så vi tror, den er lagret omkring et år på store fade.

Glas: Zalto universal.

Maj 2024
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.