4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Gisep, Massolino, 2015, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
205,00 hos vinolicious (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Nydelig mellemklasse Barbera. På skalaen frugtig-fadpræget ligger den i midten, og fadlagringen, der fremstår moderat, har bidraget mere til rundhed end egentlig smag. Ifølge producentens hjemmeside er vinen lagret 18 måneder på franske barriques, og ifølge forhandlerens hjemmeside er 50% lagret på barriques, 50% på stort slavonsk fad. At dømme ud fra smagen tror vi mest på forhandlerens beskrivelse.

Blid friskhed og kun lidt tannin.

Glas: Zalto universal.

November 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.