Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Ettore Germano, 2002, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
115,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig flot Barbera vin. Man fornemmer allerede i duften en for Barbera ret stor og lidt mørk kraftfuldhed.

Vinen har den finhed og den enkelhed, som vi oplever som ren nydelse, og som vi søger i Barbera vin. Men den har også en struktur, der opleves som mere "alvorlig" og maskulin end gennemsnitligt: Et flot touch af garvesyre, som må stamme fra den forbilledligt smagfulde fadlagring, er med til at give dette indtryk.

Vinen har det moderne præg, som fadsmagen giver, og som vi synes går så umådeligt godt i spænd med Barbera-druens enkle velsmag. Det moderne, fine, letbenede og yndefulde er dog her, som nævnt, parret med en flot maskulin rankhed og kraft. Det er altid en virkelig dejlig oplevelse at finde disse modpoler forenet i harmoni som i denne vin.

Barbera er stadig en vintype, hvor vi finder, at det er muligt at få noget for sine penge. Også i dette tilfælde. Prisen er ganske fordelagtig.

Vi vil lige nævne, at tre Barbera vine i dette prisleje fra Langhe Vine indenfor det sidste år har fået fem stjerner hos os.

November 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.