4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Elio Altare, 2019, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
150,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 159,00 hos Thorkilds Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Enkel, ret mørk og koncentreret, frisk og frugtig vin, hvor den korte lagring på franske barriques ikke influerer på smagen men blot giver vinen en smule rundhed og blødhed.

Den første lange tid, hvor vinen blot er god, er vi på tre stjerner. Men ca. 1 1/2 time efter åbning dukker en god portion velsmag med blomsternoter op, hvilket bringer os op på fire stjerner. Forløbet antyder at vinen vil være sjovere om et halvt års tid.

Prisen går lige netop an.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.