5 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Elio Altare, 2012, 14% (Piemonte, Italien) L. 28-08-13

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
150,00 hos DoréDelicato
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig, herlig vin, der trods fem måneders lagring på brugte barriques forekommer totalt upåvirket af træ. Før vi læste "deklarationen", troede vi klart at vinen var lagret på stål.

Overordentlig velsmagende med skøn og åben frugt helt i front, god smagsfulde og blid syre.

Vinen er en stor nydelse med høj umiddelbar drikbarhed. Meget anvendelig som bedre dagligvin til italiensk inspireret hverdagsmad uden for mange krydderier.

Prisen (billigste normalpris v. 1 fl.) forekommer at være lidt i overkanten i forhold til genren. Men nogle gange må man naturligvis betale for en vin, der tydeligt hæver sig over flertallet af de vine, som man kan sammenligne med.

Glas: Zalto universal.

Juni 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.