Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Cascina Nuova, Mauro Veglio, 2004, 15% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
269,00 hos Enoteca

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vin der fornemt parer modsætninger, er dog noget alkoholisk.

Den indledende duft er ret tilbageholdt med vægt på frugt. Alkoholen stikker i næsen.

Vinen har både noget aggressivt og blidt over sig, og disse to modsatrettede tendenser er flot paret, fremstår ikke som modsætninger. På samme måde er syren markant og blød på samme tid.

Fadlagringen smages ikke, fornemmes kun som bidrager med blødhed. Heller ikke garvesyreafgivelse fra fades mærkes.

Vinen udvikler sig markant med luftning, og de sidste mundfulde lader ane, at det kan blive rigtig godt ved yderligere nogen lagring. Det alkoholiske præg forsvandt dog aldrig, mens vi havde vinen i glasset, så Helle gættede uden problemer alkoholprocenten: 15%.

Januar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.