2 stjernerRødvin

Barbera, Colli Tortonesi, Antico Convento, 2005, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
75,00 hos Godsets Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Proppen forekom næsten for let at trække op, hvilket fik os til at spørge os selv, om vinen kunne have fået ilt. Så vi ved ikke, om vinen smagte som den skulle. Havde vi haft en flaske mere, havde vi åbnet den for at tjekke.

Vinen var helt uden Barbera-karakter, smagte med luftning nærmest som en let kogt syditaliensk vin, lettere oxideret.

Lægger ud med støvet og let oxideret frugt i duft og smag. Der er ingen ren Barbera frugt, og Barbera's kendemærke, den friske syre, er nærmest fraværende i smagen.

Med luftning kommer der smage af sveske på varm syditaliensk maner.

Som nævnt intet, der kan forbindes med Barbera, men vinen er dog drikkelig.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

Juli 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.