3 stjernerRødvin

Barbaresco, Sori' Paitin, Paitin, 2004, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
265,00 hos Slangerup Brugsforening (nærmeste forhandler oplyses på 70 23 12 11, Johs. M. Klein Distribution)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Både isoleret set og især i forhold til det niveau, som priserne antyder, en skuffelse. På grænsen mellem to og tre stjerner.

Duft af kamfer, champignon og muld. Smagen er overvejende blommer på en måde, der forekommer lettere oxideret.

Bortset fra fem minutter efter åbning er de forventelig nebbiolo-tanniner skuffende svage. Vinen besidder ingen elegance.

Vinen redder lige akkurat den tredje stjerne i land, da den på trods af dens manglende dyder, er rimelig og tilforladelig at drikke.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Marts 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.