4 stjernerRødvin

Barbaresco, Ronchi, Albino Rocca, 2010, 14,5% (Piemonte, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fin, elegant og diskret Barolo.

Både duft og smag forekommer noget lukket til at begynde med - men vinen er jo også ung. I munden er vinen blid og elegant med associationer til Bourgogne-agtig struktur med relativt tilbagetrukne tanniner og pænt høj syre. Med luftning dukker smage af muld og en svag jordbærtone op. Den høje alkohol gør ikke ligefrem vinen svævende men er med til at forsyne med pæn krop.

Vinen er meget lækker at drikke, ren og transparent, og dens finhed og lys er en nydelse. Vinder tydeligt med luftning.

Glas: Zalto bourgogne.

(Nebbiolo-vine anmeldes af Preben alene.)

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.