Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barbaresco, montestefano, la ca' növa, 2017 (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
185,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 194,00 hos Italux

Velbygget og vellykket Barbaresco, der trods sin ungdom sagtens kan nydes nu - vinen er hverken hård eller utilnærmelig.

Klassisk duft med røde bær og skomagerværksted. Transparens og vinøsitet øges med luftning. God fylde i munden, fin balance mellem tørhed og ganske let sødme. Lækker og harmonisk, traditionel stil. Naturligvis med en del tanniner, men de finder fint og hurtigt deres plads i helheden. Smagen bliver ligesom duften mere vinøs og transparent med luftning. Vinen kombinerer fint seriøsitet med høj drikbarhed.

Dejlig vin og fornuftig pris.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.