4 stjernerRødvin

Barbaresco, Marcorino, Cantina del Glicine, 2011, 14% (Piemonte, Italien) L. M161

Kvalitet-pris: OK
245,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Barbaresco i traditionel stil.

Vinen er umiddelbart efter åbning lidt uharmonisk og grov i udtrykket, men efter nogle timer åbner den op og finder sig selv med fin harmoni og velsmag.

Hvis jeg (Preben der anmelder Nebbiolo-vine alene) havde en flaske mere, ville jeg bryde med min vante praksis, der (for det meste) er ikke at lufte en vin. Denne Barbaresco ville jeg efter åbning hælde et glas af for at øge vinens overflade og derefter lade vinen stå mindst 1 1/2 time, før jeg ville smage på den.

Glas: Zalto bourgogne.

September 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.