4 stjernerRødvin

Barbaresco, Bordini, Cogno, 2008, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
229,00 hos Oxholm Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget ren og meget blid Barbaresco, der aktuelt hælder til den søde side.

God, karakteristisk og lidt tilbageholdt duft med nogen sødme.

I munden har vinen stor fylde og harmoni. Mildt og næsten slikkent udtryk. Den fyldige krop inkl. høj alkohol indkapsler i nogen grad tanninerne, så vinen fremstår blød og nærmest cremet både hvad mundfornemmelse og smag angår. Den relativt høje sødme får vinen til at fremstå en anelse syresvag. Mest fremtrædende smag er tør lakrids.

Vinen vil utvivlsomt tabe noget af sin sødme og fornemmelse af fedme ved yderligere lagring, hvilket i givet fald vil klæde den.

April 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.