4 stjernerRødvin

Barbaresco, Baricchi, 2004, 14% (Piemonte, Italien) L.4740

Kvalitet-pris: OK
165,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig dejlig vin, endnu ung og relativt enkel.

Diskret bærduft, modne bær med lidt sødme. I munden er vinen meget harmonisk og balanceret, tilpas fylde og tyngde. Syre og garvesyre indgår yderst harmonisk, og sidstnævnte er af den venlige og ikke-bidende slags. Relativt enkel smag.

Vinen fremstår utroligt ren og har noget roligt og uprangende over sig og et klassisk element, der gør at jeg vil kunne drikke den igen og igen uden at blive træt af den.

Den kan sagtens drikkes nu og har så stor harmoni og balance at den givetvis vil være værd at følge en del år endnu.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

April 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.