Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
500 ml: 125,00 hos Kjær & Sommerfeldt

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende Banyuls med god og mørk Grenache-frugt uden fad.

Duft og smag i den mørke bær-genre med et lille skud vanilje. Vellavet og balanceret. Lidt tannin er med til at give et behageligt bid. God balance mellem sødme og mild friskhed.

Forhandlerens hjemmeside oplyser, at vinen er lagret på fad i mere end 18 måneder, hvilket er umuligt vinens alder taget i betragtning, og det stemmer heller ikke med hverken hvordan vinen smager eller producentens hjemmeside, der oplyser, at vinen er lagret på tank.

Glas: Zalto hvidvin.

Januar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.