Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Balau, Barbera d'Asti Superiore, Baldi Pierfranco, 2000, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
112,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God Barbera vin i en lidt mørk og enkel stil.

Vinen har en duft af mørke, modne og søde kirsebær. Smagen er også i kirsebær-genren, men mere tør end duften giver fornemmelse af. En fin lille bitterhed - som af kirsebærsten - skaber god dybde.

Vi gætter på at vinen er fadlagret i en eller anden udstrækning, idet Barbera'ens fra naturens hånd lidt skarpe syre er blødgjort passende. Men der er ikke antydninger af fadsmag eller smage, der forekommer at stamme fra et sammenspil mellem vin og fad.

December 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.