4 stjernerRødvin

bagardo, Vino rosso, Matunei, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
210,00 hos Volatil
Etiket

Spændende, anderledes og dejlig Nebbiolo vin. Ifølge forhandleren er vinen usvovlet.

Det usvovlede giver ikke anledning til en eneste mislyd men er givetvis med til at fremme en utilsløret frugtighed - frugt er normalt ikke det, man forbinder med Nebbiolo. Blandingen af en frugtighed, der i ordets bedste forstand er næsten beaujolais-agtig og druens naturlige og kraftige tanniner er usædvanlig. Jeg (Preben der smager og anmelder Nebbiolovin alene) nyder den.

Vinen er hverken lukket med korkprop eller skruelåg - men med kapsel!

Glas: Zalto bourgogne.

Maj 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.