4 stjernerRødvin

Baccheri, Toscana rosso, Nardi, 2020, 13,5% (Toscana, Italien) L 1/2023

Kvalitet-pris: OK
100,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 60% Sangiovese og 40% Merlot lagret fem måneder i franske barriques brugt en eller to gange.

Lækker, vinøs og frugtig duft med et strejf viol. I munden er vinen mild og venlig med moderat friskhed og en anelse tannin. Meget velsmagende med tydelig præg af Merlot'en, der dog ikke stjæler den toscanske karakter.

Vi tror, at vinen vil have bred appel, og at mange vil kunne lide den. Den vil passe fint til ikke for kraftigt krydret mad med lyst kød, men syren er for lav til at den kan skære igennem en tomatsovs eller en pizza.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.