Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
175,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I vanlig Roc des Anges stil: naturlig uden at være skingert naturvinsagtig, vinøs og ikke for saftet. Vinen er fremstillet af druesorten Serine, en gammel variant af Syrah.

Mørk farve med violet og ungdommeligt skær. I næsen er der indledningsvis en tone af lav svovling; den er fordampet dagen efter.

Der er noget ved vinen, der gør at man fristes til at drikke den på samme måde som en Beaujolais: en lethed og en umiddelbarhed. Men smagstypen er mørkere, mere koncentreret og der er også tanniner, der på samme tid er fine og lidt landlige. Harmonisk bygget, og tilfredsstillende at drikke.

Det klæder den at blive serveret ved max 15°.

Glas: Zalto universal.

Maj 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.