4 stjernerRødvin

Armujan, Barbera d'Alba superiore, Podere Ruggeri Corsini, 2013, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
1500 ml: 350,00 hos Clemmensen Wine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget vellykket og harmonisk vin, der trods 18 måneders lagring på franske barriques af forskellig alder og store fade af slavonsk eg er meget rent og enkelt druesmagende. Noter fra fadet anes kun som en karamelagtig tone i duften; fadet har primært bidraget med blødhed i munden.

Vinen er stilfærdigt lækker med mørk frugt hen ad kirsebær med en lille kernebitterhed. Pæn koncentration og god friskhed. I overensstemmelse med druens karakter mærkes ingen tanniner.

Glas: Zalto universal.

Se billeder fra Podere Ruggeri Corsini

Juni 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.