Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Arborina, Langhe, Elio Altare, 2008, 14,5% (Piemonte, Italien) L. 20-07-10

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
500,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Kraftig og fyldig vin. Indledningsvis med en lidt lukket duft med en lædertone. Med luftning åbner duften op med fylde og fedme.

I munden er struktur og fylde det mest fremtrædende, mens smagen er lidt afdæmpet. Tannisk og tør til at begynde med. Luftning fremmer fylde og sødme, og vinen blivere lækrere, dog uden at den kommer til at smage af voldsomt meget.

Jeg (Preben der anmelder Nebbilovine alene) foretrækker et slankere og mere klassisk Nebbioudtryk, og at vinen mætter mindre end denne.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.