Kvalitet-pris: OK
285,00 (199,00 v. 6 fl.) hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Stor og flot Amarone i moderne stil med vægt på ikke-tørret frugt.

Fantastisk og vinøs duft, hvor der også er frugt og fin sødme.

Også smagen er flot og meget vinøs med stor dybde og god bitterhed i eftersmagen. God friskhed og på trods af den høje alkoholprocent er vinen fuldstændig usprittet og virker ikke tung.

Vinen adskiller sig fra mange Amaroner ved at have en klar og smuk tannin-profil, hvor tanninerne både mærkes og smages.

Det er vores subjektive smag, der bremser for den femte stjerne: Når vinen nu er lavet af tørrede druer, hvorfor skal den så smage saftet af frisk og ikke-tørret frugt? Her foretrækker vi den mere klassiske og ikke-moderne stil. Men er man til den moderne stil, fås det næppe bedre.

Juni 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.