4 stjernerRødvin

Amarone della Valpolicella, Musella, 2003, 16% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
299,00 hos A Vinstouw
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot, mørk, stærk og maskulin Amarone på kanten til de fem stjerner.

Både duft og smag er mørk og vinøs. I munden er vinen fuld af muskler og harmonisk kraft, og tanninerne kradser en hel del mere end vi er vante til i Amarone. Tør frugt med helt diskret chokolade, god lang eftersmag med fint bitterstrejf. Ingen brændende eller alkoholiske tendenser trods de 16% alkohol.

Vinen smager virkelig godt både med og uden mad.

Hvor nogle moderne Amaroner kan gå i retning af det for chokolade-agtige, for bløde og for søde, så savner vi faktisk her bare en smule mere sødme og blødhed, og det er det, der gør at vi ikke når helt op på de fem stjerner. Men vi er tæt på.

Januar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.