Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
199,00 hos Toscavini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Normalt drikker vi aldrig Amarone om sommeren - for os er Amarone en rigtig vintervarmer. Men når nu varmen i skrivende stund (4. juli 2007) ikke kommer fra vejret, ja, så valgte vi på denne årstid undtagelsesvis at kaste en portion varme i halsen. Og denne Amarone fra Ca' la Binoda var et rigtig godt valg i den sammenhæng.

Der er tale om en virkelig vellavet ikke-højtids-Amarone, som det er svært at forestille sig fås bedre til prisen. Stor harmoni og fin balance mellem en saftet, vinøs frugtighed, blød friskhed, "sødme" og tør, diskret bitter eftersmag.

Jeg synes at alkoholen (15,5%) bæres flot og naturligt, mens Helle finder vinen en anelse sprittet - så hun er kun med hiv og sving med på de fire stjerner.

Vinen er relativt let tilgængelig uden at miste det Amarone-karakteristiske, en meget fin mellemklasse-Amarone, der bliver bedre med luftning.

Juli 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.