Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget dejlig Amarone i en elegance-klasse for sig. Lagret ca. 6 år i 6000 liters slavonske fade.

Den indledende duft er først og fremmest præget af alkohol, giver ikke så meget andet fra sig.

Det er i munden, at vinen har sine fortrin. Vinen udviser høj grad af vinøsitet, er transparent og for en Amarone nærmest luftigt og svævende elegant, hvilket er noget af en præstation med 15% alkohol, som overhovedet ikke spores i smag eller fysisk fornemmelse.

Til at begynde med er der fin frugt med gode bitre tranebær i eftersmagen. Flot længde. Det er som om frugten viger lidt, når vinen får luft.

Helle giver fem stjerner, synes det er et skønt glas. Jeg savner lidt mere frugt og ville måske have værdsat vinen mere i en lidt yngre alder. Fire stjerner fra mig.

Priser over ca. 350 kr. for en flaske giver for os ingen mening. Vores kvalitet-pris-vurdering sker med en portion god vilje. (Vi har i øvrigt købt vinen for 525 kr. i LIC, hvor den ikke længere forhandles, i hvert fald ikke i anmeldte årgang.)

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.