3 stjernerRødvin

Amarone della Valpolicella, Ca' Rosa, 2011, 14,5% (Veneto, Italien) L4287

Kvalitet-pris: OK
95,00 i Netto / 95,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi er, hvad Amarone angår, fortalere for, at skal det være, så lad det være: Køb en ikke for billig sag, og få den ægte vare. Det råd fastholder vi efter at have smagt denne vin. (Når en billig supermarkeds-Amarone alligevel er landet i vores glas, skyldes det, at vi fik den af Dansk Supermarked som kompensation for talrige gange at være gået forgæves i deres forretninger efter annoncerede vine.)

God frugtig og krydret duft med fadpræg. Ikke så koncentreret af en Amarone at være, relativt transparent. Lidt chokolade og bitterhed i finalen. Ingen nævneværdig amarone-karakter, højst noget ripasso-agtig.

Isoleret set ok at drikke.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.