4 stjernerBoblende vin

Alta Langa, Brut, Metodo classico, Ettore Germano, 2011, 12,5% (Piemonte, Italien) L 11/12

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
225,00 (199,00 v. 6 fl.) hos Viniropa (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig spumante, der sagtens kunne gå for at være en Champagne.

Der er både grove og fine bobler og god effekt af moussen i munden. Vinen er tør, frisk og velsmagende. Den har et fint strejf af brød/gær, en smagstype, som vi ikke bryder os om, hvis den bliver for voldsom, men her er der efter vores smag balance i tingene.

Sammenligner man prismæssigt med mange standard-Champagner får man god valuta for pengene her. Men set isoleret i forhold til hvad man får af vinoplevelse finder vi - ligesom med Champagne - vinen for dyr.

September 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.