5 stjernerSpiritus

Agricola - Grappa friulana, Bepi Tosolini, 50% (Friuli-Venezia Giulia, Italien)

Kvalitet-pris: OK
500 ml: 232,00 hos Supermarco
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Skøn hvid grappa der i enhver henseende er noget udover det sædvanlige. Fremstillet af (kvaset fra) Refosco, Cabernet og Merlot.

Grappaen er velsmagende, stærk, fyldig, tør med ganske afmålt sødme. Den kradser de helt rigtige steder og har samtidig med den styrke, der er en naturlig følge af de 50% alkohol, en blødhed og blidhed, som gør, at udtrykket er fint og civiliseret. En stor nydelse.

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.