4 stjernerRødvin

Ad Agio, Toscana, Basile, 2007, 14% (Toscana, Italien) L.0109

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
135,00 hos Brunellovin (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig god vin fra Maremma fremstillet af 100% Sangiovese.

Rigtig god duft og smag af god Sangiovese i fin syntese med lidt fad. En fin kirsebærstens-bitterhed i eftersmagen giver pæn dybde. God kombination af klassisk stil og moderne touch. God friskhed og fin harmoni.

Forekommer til at begynde med at være relativt blidt struktureret, men med luftning afsløres en flot tannin-bund og en større struktur end man først får indtryk af.

Vinen er ufiltreret og fremstillet af økologisk dyrkede druer.

Man får ganske meget vin for pengene.

Januar 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.