Viftens Bistro
anmeldelse af vinhåndtering, mad og betjening
Bistro
Rødovre
Vinaspektet:
Plus:
- De fleste af vinkortets 16 vine kan købes glasvis.
- Vores tjener kunne ikke vejlede i vinvalg men indhentede god støtte fra en kollega, der gav en glimrende anbefaling.
- Vores rødvin blev serveret let afkølet, og det var muligt for os at køle den yderligere v.hj.a. en spand med is og vand.
- Vi fik lov til at smage den vin, vi påtænkte at vælge, for vi entrerede med en flaske.
- Den smagte vin var glimrende.
Neutralt:
- De fire vine, vi har haft mulighed for tjekke priser på, kostede i gennemsnit 3,8 gange så meget som en detail, hvilket er i den høje ende. Men i kroner og øre er ingen af vinene dyrere; den dyreste vin koster 465 kr.
Minus:
- Meget begrænset vinkort med 16 vine inkl. boble- og dessertvine.
- Vinkortet oplyser ikke om vinproducenternes navne.
Mad:
Betjening:
Grunden til at vi valgte af spise på Viftens Bistro var, at Preben et par uger forinden fik en fantastisk - perfekt - vegetarret på Jazzhus Montmartre (læs anmeldelsen af besøget her). Kokken Martin Grønbech stod for maden. Så vi måtte besøge en restaurant, hvor han også stod for maden: Viftens Bistro.
Maden var ganske opfindsom, men manglede helt raffinementet og harmonien fra Montmartre-maden. Værst - og grunden til de to stjerner - var dog, at to af de serverede ting var smerteligt oversaltede. Havde de ikke været det, var det nok blevet til tre stjerner.
Betjeningen var venlig, effektiv, personlig og frisk uden at være overfrisk.
September 2023