Svar til Finn Hansen:

Valget af fransk vinguide skyldes faktisk en tilfældighed: En vinproducent forærede os den gamle udgave, efter at han selv lige havde fået den nye [Classement des meilleurs vins de France, som vi har skrevet om her]. Og da vi siden har været glade for denne guide, har vi ikke fundet anledning til at prøve andre. Vi har derfor ingen praktiske erfaringer med Guide Hachette og kan derfor ikke udtale os om den. Vi kender den kun som en guide, hvis vurderinger vi ofte har set henvisninger til og får deraf indtryk af, at den er velanset. Så måske vi skulle kigge på den, næste gang vi kommer til Frankrig.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.