Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Tilføjelse sommeren 2007 efter nye oplevelser med Hotel La Vigne Blanche

Noget, der kunne kompensere for hotellets noget skrabede fysiske værelses-standard, var den tidligere ejer. Den nye ejer har renoveret dele af hotellet - ikke værelserne. Det er sådan set alt sammen lige meget: Vi synes ikke der er så rart at være nu som tidligere. Specielt ikke når de prøver at bøffe os på regningen.
Vi havde booket et værelse, hvor toilettet ikke viste sig at fungere, så vi blev flyttet til et andet værelse med tre senge. De ville så, viste det sig, da vi skulle betale regningen, have betaling for et tre-personers-værelse. Det fik vi dem dog talt fra.
Der var flere andre kedelige situationer, som vi ikke ønsker at udsætte os for igen. Så næste gang vil vi prøve at finde noget nyt. Vi hører gerne fra læsere, hvis nogen er heldige at finde et rart sted i en af Mâcon-landsbyerne.

Lad os i samme ombæring fraråde hotellet Le Picet du Solutré i byen Solutré-Pouilly. Mest på grund af den halvsure værtinde, men også på grund af den meget ringe fysiske standard.

Tilbage til siden om Fuissé

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.