Cibi e Vini

- rigtig italiensk

I den lille forretning Cibi e Vini på Christianshavn er der rigtig italiensk. Udover et fint udvalg af kvalitetsvine med store eksklusive perler ind imellem, forhandles også italienske delikatesser og brød. Den mere eller mindre spontane sult kan stilles med lækre frisklavede sandwiches.

Cibi e Vini har et højt engagement hvad angår økologiske produkter.

Fabio Simoncini er en herlig, livlig og entusiastisk mand, som det altid er hyggeligt at få en engageret vinsludder med. Han importerer selv sine vine.

Hvad disse angår, gav den årlige smagning 2007 indtryk af et meget broget udvalg, hvor store og flotte vine er repræsenteret side om side med meget specielle vine, der falder uden for de vante kategorier.

Hvis du er på de kanter - og holder af det italienske - så anbefaler vi klart at du aflægger forretningen et besøg.

Maj 2007

Fabio Simoncini
Cibi
Vini
Delikatesser
Panino
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.