Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Valpolicella Classico Superiore, Quintarelli Giuseppe, 1990 (It)

Som nævnt på foregående side mente Giuseppe Quintarelli selv, da vi besøgte ham i sommeren 1996, at vinen ville være bedst i 2005. Men den har været opbevaret lidt varmere end i hans kælder, og så er der jo gået et par ekstra. Den skulle have været drukket for adskillige år siden. Den var kun netop drikkelig, men ikke noget der kastede nogen nydelse af sig. Ærgerligt!

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.