Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Château Plantey, Haut-Médoc, Cru Bourgeois, 1995 (Fr)

Vi drak vinen juni 2006, dvs små 11 år gammel.

Vores oplevelse i 2001 af at vinen kunne åbne en dag var korrekt, og her var vi heldige ikke at have ventet for længe: Vinen var i fuld vigør, om end det naturligvis kunne smages, at det var en aldrende vin.
Meget velbygget, balanceret, ganske flot. Klassisk Haut-Médoc i traditionel, lidt gammeldags (ikke negativt ment) stil. Stadig mærkbar garvesyre. Den kræver klart en del alder, er ganske umulig som yngre.

Det er interessant, at vinen for adskillige år siden kunne købes til 59,95 i Netto.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.