Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Madrigal, Cabernet Sauvignon, Malbech, Familia Cassone, 2004 (Ar)

Som nævnt på forrige side, er vinen ikke en vi normalt frivilligt ville opsøge, så det krævede lige en speciel anledning at få knappet den op. Den kom, da Helle skulle til en fest, hvor hun troede der blev serveret caribisk mad, hvilket der så alligevel ikke blev. Men vinen var glimrende, uden at hun ved lejligheden noterede sig så mange detaljer. Men den fandt da en passende anvendelse og var en god oplevelse.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.