Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Château Liversan, Haut-Médoc, Cru Bourgeois, 1998 (Fr)

Vi drak vinen juni 2006, dvs små 8 år gammel.

Det første eksemplar af vinen, som vi smagte i december 2005, røg, som beskrevet på foregående side, i vasken, var dødssyg.

På baggrund af den anden smagt flaske - smagt kun 1/2 år efter den første - er det indlysende, at der må have været noget helt galt med den første flaske. For nummer to her var en rigtig flot Médoc, ganske stort struktureret med tydelige større Médoc-kvaliteter. Flot vin!

Havde vi kendt vinen, så havde vi købt flere, da den for seks år siden kunne købes til 74,95 i Fakta.

Rigtig flot Bordeaux, der grundet oplevelsen med en vin, der må have været fejlbehæftet, fejlagtigt endte på vores oprydningshylde. På den anden side: Så blev den da drukket i tide.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.