Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Château de la Rivière, Fronsac 1995 (Fr)

Vi drak vinen marts 2006, dvs 10 1/2 år gammel.

I betragtning af at en flaske drukket for 4 år siden fremstod udtørrende, er det imponerende at vinen faktisk var drikkelig. Ikke nogen speciel sjov oplevelse, men dog nogenlunde OK med blyantspids som i en Médoc og endda også lidt mørke skovbær.

Vinen har åbenbart haft en ganske flot balance, når den kan klare sig så længe. Til sammenligning hældte vi et par dage før to 1994 Bordeaux'er til ca. den dobbelte pris i vasken; de var færdige.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.