Fontalloro, Vino da tavola, Fattoria Fèlsina, 1993 (It)

Vinen smagte i en alder af 14 år tydeligt ældet med toner af svesker, blommer og tørrede søde krydderier, altsammen "brune" toner. Det er sikkert yndere af denne type smage rundt omkring, men vi hører ikke til fanskaren.
Vinen blev mere fornøjelig med luftning, så den var langt fra ved at dø, kunne sikkert holde sig mange år endnu grundet en fornem balance.
Hvornår ville vinen have været bedst? Det var jo helt lukket og tør 10 år gammel. Havde 7 eller 8 år været bedre? - Vi prøver at finde et svar med en ny runde af samme vin i årgang 2001. Dem vil vi med garanti ikke gemme for længe.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.