Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Ciabatta, Morellino di Scansano, Erik Banti, 1995 (It)

Vi drak vinen august 2006, dvs tæt på 11 år gammel.

Vinen var i helt upåklagelig form, var meget fin, blid, smagfuld og yderst elegant, Banti når han er bedst. Fuldsmagende med den flotte balance mellem vin og fadpræg som i sin tid fik os til at falde for Banti's vine. Helstøbt og med alle elementer gående op i en højere enhed.
Farven havde tydeligt ældede toner men duft og smag udviste på intet tidspunkt antydninger af træthed. Det er godt gået!

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.