Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Casalferro, IGT Toscana, Barone Ricasoli, 1995 (It)

De sidste to flasker af denne vin demonstrerede en flot holdbarhed. Både en flaske drukket juni 2005 og en drukket august 2007 var harmoniske og med pæn "sødme". De var noget ældede i smagen, men man kan ikke sige, at de var for gamle eller på vej til at "gå over". Slet ikke.
En anden ting er så, at vi klart foretrak vinen som den smagte før den lukkede, hvilket var sket, da den var 4 1/2 år gammel. Den åbnede først igen i en alder af 9 år, og har siden haft denne meget anderledes fase-2 smag, en smag af vin med alder.
Vinen er en typisk demonstration af en vin, der i en periode "sover" det som nogen vil betegne skønhedssøvn. Denne her vin sov så længe, at vi på et tidspunkt troede, at den aldrig mere ville vågne op til nogen form for dåd.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.