Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Anfiteatro, Vino da tavola, Vecchie Terre di Montefili, 1993 (It)

Uh, det er en af de vine, man er bange for at knappe op. Vi havde kun en flaske, og da vi drak den i august 2006 var den var jo næsten 13 år gammel.

Når vi har ventet så længe, så skyldes det en fæl skuffelse med samme ejendoms Bruno di Rocca 1993, drukket i marts 2001 (7 1/2 år gammel). Den skuffede fælt. Dag 1 var den udrikkelig, og vi tog en anden vin. Dag 2 havde den (tilproppet) udviklet sig positivt, hvilket kunne tyde på, at ejendommens vine ikke skal drikkes for unge.

Og så har vi ventet og ventet. I dette tilfælde var vi heldige: Vinen havde godt nok ældede smage men var også i meget høj grad levende, frisk, harmonisk og balanceret. Et glimrende oplevelse.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.