3 stjernerHvidvin

Zöbing, Riesling, Hirsch, 2019, 12,5% (Kamptal, Østrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
169,95 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lidt svag duft med lidt floralt, lidt krydderi og noget lidt barkagtigt.

Når referenceramme for smagen af Riesling er Tyskland, mødes man her med et ganske andet udtryk. Vinen har lidt glathed og mild friskhed, og nærmeste smagsassociation er noget melonagtigt og pære. Der er en ret kraftig, dyb, lang og noget ubehagelig bitterhed, der især nogle dage efter åbning af flasken er med til at give et lidt landligt udtryk. Ikke specielt velsmagende.

Efter at vinen havde været åben en uges tid, forekom den mindre landlig, mindre bitter og mere velsmagende.

Tre små stjerner.

Glas: Zalto universal.

Marts 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.