4 stjernerHvidvin

Weissburgunder Siefersheim, Qualitätswein b.A., Wagner Stempel, 2010, 13% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
144,95 (119,95 v. 6 fl.) hos Piaf Vinhandel (ophørt) (er blevet til en del af Brdr. D's Vinhandel)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Bemærk: Vinen blev smagt uden viden om, at vinen forhandles i Danmark. Den blev derfor blot nydt uden notattagning, hvorfor beskrivelsen ikke er så detaljeret.
Vinen er smagt fra en halvflaske fået hos producenten. Den i Danmark forhandlede vin kan derfor være anderledes.

Meget lækker vin, fuld af god smag. Ganske mild stil, som kan associeres til fransk, med pæn og blid syre. Der er udover den gode og fyldige frugt en smag som af let og smagfuldt fadpræg - men vi ved ikke om vinen er fadlagret.

August 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.