4 stjernerRødvin

Vitiano, Umbria, Falesco, 2001, 12,5% (Umbrien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
69,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (69,95 - 79,95)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det er spændende at følge denne personlige kvalitetsvin fremstillet af lige dele italiensk Sangiovese og fransk Cabernet Sauvignon og Merlot.

Til forskel fra de sidste par årgange har 2001 et klædeligt mindre fadpræg, og den forekommer tilsvarende mindre publikums-leflende. Til gengæld er garvesyren p.t. en anelse fremtrædende, hvilket måske vil skræmme nogle, idet det giver et lidt barsk indtryk, der dog mildnes ved luftning.

Vinen er rigtig god og velbygget, og vores oplevelse er at den har stof i sig til at blive endnu bedre over det næste års tid.

Juni 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.