3 stjernerRødvin

Vintage Selection, Cabernet Sauvignon - Merlot - Cabernet Franc - Petit Verdot - Malbec, Spier, 2012, 14,5% (Sydafrika) 31311/3325

Kvalitet-pris: OK
99,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fyldig vin, der smager af Bordeaux men som aktuelt er mere kras i stilen.

Meget Bordeaux-agtig duft med bl.a. nyspidset blyant. Velsmagende med stor smagsfylde og god friskhed. Vinen lægger ud med god harmoni og med et godt tanninriv, der øges med luftning og gør at vinen fremstår ret rå i udtrykket. Et døgn efter åbning er vinen blevet markant blødere og venligere.

Spier har fokus på bæredygtighed, og deres vinfarm er under omstilling til økologisk produktion. Druerne til nærværende vin er dog ikke økologiske.

Glas: Zalto universal.

Februar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.