Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Vin de table, Le Petit Domaine, Jean Royer, 13,5% (Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 hos Oxholm Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tør og meget Grenache-smagende "seriøs" dagligvin fra Châteauneuf-du-Pape-området. Helle er på tre stjerner, jeg er på fire.

Vinen har god smagsfylde, moden og tør smag. Ren og med pæn dybde. Lidt alvorlig.

Jeg kan virkelig godt lide den, mens Helle oplever den som lidt for skarp og derudover bryder sig mindre om smagstypen end jeg gør.

Uanset graden af vellavethed, er der ifølge vores smagsløg tale om en bedre dagligvinstype, som vi oplever som noget for dyr.

Producenten omgås det, at en Vin de table ikke må have årgang, ved at skrive 6ème année (6. år), hvilket referer til årgang 2006.

Marts 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.